VI Pipe Underground Nā Koina

I nā manawa he nui, pono e hoʻokomo ʻia nā paipu VI ma o nā ʻauwaha lalo e hōʻoia ʻaʻole lākou e pili i ka hana maʻamau a me ka hoʻohana ʻana i ka lepo.No laila, ua hōʻuluʻulu mākou i kekahi mau manaʻo no ka hoʻokomo ʻana i nā paipu VI i nā ʻauwaha lalo.

ʻAʻole pono ka wahi o ka pipeline ma lalo o ke alanui e hoʻopilikia i ka pūnaewele paipu lalo o nā hale noho, a ʻaʻole pono e keʻakeʻa i ka hoʻohana ʻana i nā hale pale ahi, i mea e hōʻemi ai i ka pōʻino o ke alanui a me ke kāʻei ʻōmaʻomaʻo.

E ʻoluʻolu e hōʻoia i ka hiki ʻana o ka hoʻonā e like me ke kiʻina pūnaewele paipu lalo ma mua o ke kūkulu ʻana.Inā loaʻa kekahi loli, e ʻoluʻolu e hoʻomaopopo iā mākou e hoʻonui i ke kaha kiʻi ʻana o ka paipu insulation vacuum.

Nā Pono Pono no nā Pipeline Malalo

Eia nā manaʻo a me nā ʻike kuhikuhi.Eia nō naʻe, pono e hōʻoia i ka hoʻokomo pono ʻana o ka paipu māmā, i mea e pale ai i ka lalo o ka auwaha (ka paʻa paʻa paʻa), a me nā pilikia o ka wai i loko o ka ʻauwaha.

sadad-1

  1. Pono mākou i ka nui o ka lumi e hoʻomaʻamaʻa i ka hana hoʻokomo ma lalo o ka honua.Manaʻo mākou: ʻO ka laulā kahi i kau ʻia ai ka pipeline ma lalo o ka honua he 0.6 mika.Hoʻomoe ʻia ka pā uhi a me ka papa paʻakikī.He 0.8 mika ka laula o ka auwaha maanei.
  2. ʻO ka hohonu o ka hoʻokomo ʻana o VI Pipe e pili ana i nā koi e lawe ana i ke ala.

Ke lawe nei i ka ʻili o ke alanui ma ke ʻano he zero datum, ʻo ka hohonu o ka hohonu o ka pipeline ma lalo o EL -0.800 ~ -1.200.ʻO ka hohonu i hoʻokomo ʻia o VI Pipe ʻo EL -0.600 ~ -1.000 (Inā ʻaʻohe kaʻa a i ʻole nā ​​​​kaʻa kaumaha e hele ana, ma kahi o EL -0.450 e maikaʻi nō hoʻi.).Pono nō hoʻi e hoʻokomo i ʻelua pani ma ka bracket e pale i ka neʻe ʻana o ka radial o ka VI Pipe i ka pipeline lalo.

  1. E ʻoluʻolu e nānā i nā kaha kiʻi ma luna no ka ʻikepili spatial o nā paipu lalo.Hāʻawi kēia hāʻina i nā ʻōlelo paipai no nā koi i koi ʻia no ka hoʻokomo ʻana o VI Pipe.

E like me ke ʻano kikoʻī o ka ʻauwaha ma lalo o ka honua, ka ʻōnaehana hoʻoheheʻe, ke ʻano o ke kākoʻo ʻana, ka laulā o ka auwaha a me ka mamao liʻiliʻi ma waena o ka welding, a me nā mea ʻē aʻe, pono e hoʻolālā ʻia e like me ke kūlana o ka pūnaewele.

Nā memo

E noʻonoʻo pono i nā ʻōnaehana hoʻoheheʻe wai.ʻAʻohe wai e hōʻiliʻili i loko o ka ʻauwaha.No laila, hiki ke noʻonoʻo ʻia ka paʻakikī paʻakikī o ka ʻauwaha, a ʻo ka mānoanoa paʻakikī e pili ana i ka noʻonoʻo ʻana i ka pale ʻana.A e hana i kahi ala liʻiliʻi ma ka ʻili o lalo o ka ʻauwaha.A laila, e hoʻohui i kahi paipu hoʻoheheʻe ma kahi haʻahaʻa o ka ramp.E hoʻohui i ka ʻauwai i ka ʻauwai kokoke loa a i ʻole ka pūnāwai wai ʻino.

HL Cryogenic Lako

ʻO HL Cryogenic Equipment i hoʻokumu ʻia ma 1992 he hōʻailona pili iā Chengdu Holy Cryogenic Equipment Company ma Kina.Hoʻokumuʻia ka HL Cryogenic Equipment i ka hoʻolālā a me ka hanaʻana i ka High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System a me nā lako kākoʻo pili.

No ka ʻike hou aku, e ʻoluʻolu e kipa i ka pūnaewele officialwww.hlcryo.com, a i ʻole leka uila iāinfo@cdholy.com.


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2021